Irigarden utilaje , despre noi

Firma Irigarden activeaza in Arad din anul 2008 in domeniul sistemelor de irigat, fiind partener si distribuitor al firmei internationale Rain Bird.

Domeniul principal de activitate al societatii este comercializarea si montajul sistemelor de irigat, insa incepand cu anul 2020 ne-am extins domeniul de activitate si la pregatirea terenului in domeniul constructiilor.

Am inceput activitatea prin comercializarea componentelor de irigat prin intermediul comenzilor plasate online, urmand ca mai apoi sa extindem activitatea autorizand un magazin specializat in domeniul irigatiilor si un depozit de materiale pentru irigatii in Arad, ocupandu-ne in acelasi timp si de montajul sistemelor de irigat in spatii publice si rezidentiale.

In cadrul departamentului de irigatii profesionale, oferim echipamente pentru gradini, spatii verzi, terenuri comerciale, terenuri de fotbal cu gazon natural sau artificial, sisteme prin aspersie pentru mentinerea umiditatii lemnului, sisteme de control al prafului. In acest sens folosim echipamente si utilaje de inalta calitate: TRACTOR PENTRU TUNS IARBA, SCARIFICATOR , AERATOR, MASINA DE SAPAT SANTURI.

Societatea IRIGARDEN SRL a urmarit inca de la inceputurile sale asigurarea unei dezvoltari continue, punand accent pe diversificarea serviciilor in vederea satisfacerii cat mai bune a cerintelor si exigentelor clientilor.

In acest sens ne-am extins domeniul de activitate al societatii prin achizitionarea unor utilaje in domeniul constructiilor si a pregatirii terenului si anume: BULDOEXCAVATOR, MINIINCARCATOR PE SENILE, MINIEXCAVATOR PE SENILE, MASINA DE SAPAT SI ASTUPAT SANTURI INGUSTE.

Misiunea societatii este aceea de a oferi lucrari de pregatire a terenului la un nivel calitativ superior, care sa depaseasca asteptarile clientilor.

Dintre activitatiile noi pe care le putem derula cu echipamentele existente amintim:

– Executarea operatiuniilor de sapare a santurilor si astupatul acestora

– Realizarea sapaturilor de santuri pentru apa si canalizari

– Realizarea de terasamente si taluzuri

Frezatul pamantului si pregatirea lui pentru amenajare

– Realizarea santurilor pentru sisteme de drenare

– Executarea operatiilor de decopertare a vegetatiei si a stratului vegetal de 20 cm care este necesar a se indeparta in general de sub toata aria construita a unei constructii;

Incarcarea pamantului rezultat din stratul vegetal in vederea transportarii acestuia;

Mutarea pamantului si a diferitelor agregate utilizate in constructii dintr-o parte in alta a santierului in functie de organizarea fiecarui punct de lucru;

Sapaturi pentru fundatii / beciuri pentru constructii. In functie de dimensiunile fundatiei, dimensiuni stabilite prin proiectul constructiei, la bratul excavator se pot adapta cupe pentru sapare de diferite latimi, in functie de tipul fundatiei.

Scoaterea din pamant a radacinilor copacilor care se gasesc pe amplasamentul viitoarelor constructii.

Indepartarea rocilor si a placilor de beton ce acopera amplasamentele ce trebuie amenajate.

Compactarea si nivelarea solului.